Art of Balance Shiatsu Massage

Shiatsu

Shiatsu kan helpen bij lichamelijke, emotionele en psychische klachten, bijvoorbeeld migraine, rug-,nek- en schouderklachten, RSI, spijsverteringsstoornissen, stress en gejaagdheid, angst, depressie en lusteloosheid.
 

Shiatsu betekent letterlijk "vingerdruk"

Er wordt druk gegeven met hand, duim, elleboog, knie, voeten op specifieke plaatsen op het lichaam. Met als doel blokkades en verstoringen in de meridianen op te heffen. "Qi" (levensenergie) stroomt in het lichaam door een netwerk van energiebanen, de meridianen. Blokkades in de meridianen kunnen klachten veroorzaken.
 
Gezondheid is in de Traditionele Chinese Geneeskunde "in evenwicht zijn", een juiste balans tussen "Yin en Yang". Voor dit evenwicht is een vrije stroom van "Qi" essentieel. In een shiatsu-sessie wordt getracht deze energiebalans te herstellen. Shiatsu wordt niet op de blote huid uitgevoerd. Voor een goede behandeling is het prettig dat u soepele kleding draagt. Gemiddeld duurt een shiatsu-sessie een uur.
 
 
De eerste sessie duurt meestal een half uur langer, omdat hierbij (indien gewenst) begonnen wordt met een intake-gesprek/diagnose.
Neem voor informatie contact met me op op 06 - 21 48 52 61 of via e-mail.