Art of Balance Lypossage

Lypossage

 

Slanker en strakker door middel van massage?

Ja! Dat kan met Lypossage! Lypossage is een massagetechniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Het helpt uw figuur te verstevigen zonder ingrijpende chirurgie. Via een combinatie van verschillende diepe, stevige massagetechnieken (bindweefsel, lymfedrainage, stevige tapotements) wordt de huid van heupen, billen, benen en buik strakker en mooier en wordt de omvang minder. Tevens helpt de behandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. 
 
Met Lypossage val je niet af… maar je verliest gegarandeerd wel centimeters in omvang. En cellulite vermindert/verdwijnt. De behandeling kan in het begin wel gevoelig zijn, maar de resultaten zijn buitengewoon. Lypossage wordt ook wel het alternatief voor lyposuctie genoemd. Met Lypossage gaat u er niet alleen beter uitzien, u zult zich ook veel energieker voelen en het draagt bij aan een positiever zelfbeeld. De beste resultaten bereikt u met een kuur van minimaal 10 behandelingen (ca. 40 minuten per behandeling).
 

Met een frequentie van 2 behandelingen per week bereikt u het beste resultaat. Bij de laatste behandeling worden alle resultaten doorgenomen en besproken. Om uw resultaten te behouden is het advies om 1 keer per maand een “onderhoudsbehandeling” te ondergaan.

Voordelen Lypossage:
  • Huid wordt mooier en gladder
  • Cellulite verminderd / verdwijnt
  • Reiniging van afvalstoffen en vocht
  • Strakker in je vel
  • Bevorderd de algehele gezondheid en welzijn
Kijk voor meer informatie op www.lypossage.eu.
Wilt u een behandeling boeken, bel me dan op 06 - 21 48 52 61 of e-mail me voor een afspraak.