Icon-Art-of-Balance-Yoga-44-paarsYoga

Het woord Yoga komt van het Sanskriet vertaald “juk” en betekent “verenigen” of “samenkomen” en “beheersen”. Er zijn vele vormen van yoga.

Icon-Art-of-Balance-Massage-44-paarsMassage

Massage is een uitstekende manier om lichaam en geest te ontspannen en zo verlichting te geven aan de spanning en belasting van het leven van alledag. Boek een afspraak hier.

Icon-Art-of-Balance-Rooster-44-paarsLesrooster

Alle dagen van de week, behalve op zaterdag, zijn er yoga lessen te volgen bij Art of Balance yogastudio. Bekijk het lesrooster voor de exacte tijden.

Icon-Art-of-Balance-Contact-44-paarsContact

Wilt u meer informatie of even bellen om te overleggen wat voor u mogelijk is? Ik sta u graag te woord via de telefoon of de e-mail.

Sport en Ontspanning

Art of Balance Sport en Ontspanning

Sport en ontspanningsmassage

 
Sportmassage is een stevige massage die de afvalstoffen (melkzuren) in de spieren verwijdert en de spieren en pezen losmaakt. Zeer geschikt bij klachten zoals gespannen spieren in rug, schouders, nek, armen en benen. Sportmassage bevordert de bloedcirculatie en de stofwisseling. Tevens bevordert het de afvoer van vocht en afvalstoffen.


Een sportmassage op regelmatige basis bestrijd spiervermoeidheid, spierverhardingen, spierpijn en spierkramp.

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van olie op natuurlijke basis. Het is ook mogelijk om u te laten behandelen met speciale etherische olie (aromatherapie).
Deze massage kunt u boeken voor een half uur, drie kwartier, één uur of anderhalf uur.